ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: 211 0132319 | 695 5494 559
Ειδικοί επιστήμονες και έμπειροι τεχνικοί,
καθένας εξειδικευμένος στον τομέα που
σας ενδιαφέρει, παραμένουν στη διάθεσή σας καθημερινά, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.
“Από το Α έως το Ω”
Η έκφραση που έγινε σκοπός μας

Έχοντας κατά νου τις απαιτήσεις που χρειάζεται ο νέος επιχειρηματίας στην προσπάθεια του να δημιουργήσει μια νέα μονάδα τυποποίησης, εμείς στην Foodpackersερχόμαστε με σκοπό όχι μόνο να προμηθεύσουμε τα απαιτούμενα μηχανήματα και να τα υποστηρίξουμε τεχνικά, αλλά να παράσχουμε υπηρεσίες τεχνικών συμβούλων σε όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός project. Φροντίζουμε δηλ. για όλα τα στάδια του έργου, έτσι ώστε να αποφύγετε περιττά έξοδα, χάσιμο χρόνου και ανεπιθύμητα λάθη.

Ετσι λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε την μελέτη του έργου που πρόκειται να υλοποιήσετε και να σας προτείνουμε την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται για την ολοκλήρωση του.

\\ Κτιριακές υποδομές. Σχέδια υποδειγμάτων κτιρίων αλλά και προσαρμογών των δικών σας ήδη υπαρχόντων κτιρίων στις νέες απαιτήσεις. Συνεργασία με τους συνεργάτες σας πολιτικούς μηχανικούς για τον καθορισμό της τελικής διάταξης. Στην περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορούμε να σας προτείνουμε συνεργαζόμενα με την εταιρία σας γραφεία εξειδικευμένων ως προς το αντικείμενο σας πολιτικών μηχανικών.

\\ Προμήθεια βασικού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

\\ Προμήθεια βοηθητικού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού όπως π.χ. δεξαμενές, σωληνώσεις, αεροσυμπιεστές, υποσταθμοί ηλ/κού ρεύματος, χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα περονοφόρα, ανυψωτικά μηχανήματα, εξοπλισμός αποθήκης-ράφια, κινούμενες ράμπες φόρτωσης, κ.λπ.

\\ Εκπαίδευση του προσωπικού σας στην διαχείριση ολόκληρης της νέας μονάδας, σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες αντιλήψεις για το καλύτερο δυνατό λειτουργικό αποτέλεσμα. Εκπαίδευση του προσωπικού σας στον χειρισμό και την συντήριση όλων των μηχανημάτων και δημιουργία διαύλων επικοινωνίας με τους τεχνικούς σας, για επίλυση ακόμα και μικροπροβλημάτων της καθημερινότητας.

\\ Τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. On-lineεπικοινωνία 24 ώρες την ημέρα, έμπειροι τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στην κλήση σας για να λύσουν κάθε πρόβλημά σας σε ελάχιστο χρόνο. Η ανταπόκριση μας και η αποτελεσματική και έγκαιρη επέμβαση μας, έχουν ήδη ανατρέψει το μέχρι ισχύον καθεστώς της αγοράς.

\\ Επιλογή – από κοινού μαζί σας – των προιόντων σας. Εμφάνιση των προιόντων σας – ολοκληρωμένες προωθητικές ενέργειες. Επιλογή δηλ. των υλικών συσκευασίας και σχεδιασμός της εμφάνισης των προιόντων σας, που ξεκινάει από τις ετικέτες και τα χαρτοκιβώτια και φθάνει σε μέσα προώθησης τους μέσω εντύπων, διαφημιστικών καταχωρήσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (εφημερίδες, περιοδικά, διαδίκτυο, ραδιόφωνο και τηλεόραση).

Οι παραπάνω επιλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την εμπορική επιτυχία των προιόντων σας στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Ενημερώστε μας
για τις ανάγκες σας
Η ομάδα μας σας παρέχει υπηρεσίες
τεχνικών συμβούλων σε όλα τα στάδια
της υλοποίησης ενός project.